Ik Wil Basketten!

Ik Wil Basketten!

 

Fijn dat je wilt beginnen basketten. We zijn dan ook verheugd je te mogen verwelkomen binnen onze club. Op deze pagina wordt kort uitgelegd wat je van ons mag verwachten. BBC Baskas is een echte familieclub, die zich volop focust op zijn jeugdwerking. Momenteel hebben we vijf volwaardige jeugdploegen:

U8: Pre-microben

U10: Microben

U12: Benjamins

U14: Pupillen

U16: Miniemen

Deze ploegen trainen elk tweemaal per week en spelen meestal één match per weekend (op U8 na, zij spelen minder wedstrijden). De trainingsdagen en uren kan je vinden op de downloadpagina van onze website.

 “Maar ik heb nog nooit (of amper) gebasket, gaat dat niet voor problemen zorgen?”. Absoluut niet. Sterker nog, we vinden het net leuk om nieuwe, frisse jeugd te mogen ontvangen. Onze coaches zullen dan ook alle moeite doen om jou meteen thuis te laten voelen en je op je eigen tempo tot een volwaardige speler/speelster te ontwikkelen. Je krijgt verder alle kansen om jezelf of op sociaal en sportief vlak te vormen. Het is voor ons vooral belangrijk dat de nieuweling zich goed in zijn/haar vel voelt. Dat is onze absolute prioriteit.

Hoe word ik lid? Je mag de eerste 5 trainingen komen proberen. Dat is normaal gezien voldoende om een goede beslissing te nemen. We vragen meteen om jouw e-mailadres en belangrijke informatie door te mailen. Beslis je nadien om je in te schrijven, dan ontvang je van de verantwoordelijke een email met de vraag om het lidgeld over te schrijven.

Wat in mijn sporttas? Sportieve t-shirt en short, sportsokken, sportschoenen of turnpantoffels (GEEN buitenschoenen!) en een flesje water voor tijdens de pauze. Een eigen basketbal meenemen mag, maar is geen noodzaak. Er zijn genoeg ballen op de club aanwezig.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. We kunnen niet wachten om jou als ‘part of the team’ te mogen verwelkomen.

Zit je met bepaalde vragen of opmerkingen? Stuur dan een email naar sportievecel@baskas.be

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.